De senaste åren har det kommit flera rapporter om hur klassklyftorna ökar mer i Sverige till följd av den politik som drivs. De rikare blir rikare, och de fattiga blir fattigare. Är du en av dem som har svårt att få pengarna att räcka till är den här artikeln för dig. Nedan får du tips på hur du med enkla medel kan få in en extra slant på ditt bankkonto som du kan använda för att betala hyran, köpa mat eller annat som du inte har råd med.

Lämna in till pantbank

Om du har föremål och smycken av värde som du inte använder kan du lämna in dem till pantbanken som ger dig betalt för exempelvis ditt halsband av äkta guld eller en ring. Du kan välja att sätta det i pant, alltså att du har möjlighet att köpa tillbaka det vid ett annat tillfälle. Du kan också välja att sälja det. Oavsett vilken väg du väljer att gå är det ett bra sätt att få in en slant att dryga ut din kassa med.

Genom att besöka Belona Pantbanks hemsida kan du fylla i ett formulär för att få en pantpåse skickad till dig av företaget, vilket är helt kostnadsfritt. När du har fått hem pantpåsen lägger du i exempelvis dina guldsmycken och skickar sedan in påsen till företaget. När de har värderat smycket eller föremålet får du en offert. Väljer du att acceptera får du in summan på ditt bankkonto inom någon bankdag. Är du intresserad av att lämna in till pantbanken kan du få mer information om hur processen går till och hur mycket du kan få betalt på deras hemsida. Det är ett enkelt och effektivt sätt att få in pengar om du är i behov av det. Därför kan det vara värt att spana in.